Partners

Om de algemene kosten van de vereniging te dekken zoeken we naast onze huidige sponsoren / partners nog additionele sponsoren / partners. Mogelijkheden zijn banners op onze websites (waarbij we uiteraard een overzicht kunnen sturen van het bezoekersaantal). We merken dat we veel worden bezocht door over het algemeen wielersporters uit het gehele land. Ook zijn er mogelijkheden om te sponsoren tijdens onze evenementen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Roelof de Jonge.

 

Duursport

Wielervereniging Cycling Mates maakt gebruik van sportvoeding geleverd door Duursport.

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag.

Wieler Training Experience Nederland
Na een drukke dag werk en even lekker bijkomen op de fiets, niets is zo prettig om dan even weg te vluchten op je fiets door de weilanden, het bos en de omgeving van het mooie Utrechtse heuvellandschap of de mooie polders erom heen. Je gedachte leeg maken, sportief bezig zijn en ontspannen werken aan je conditie.

Wieler Training Experience Nederland verzorgt fietstrainingen en fietsclinics aan beginnende en gevorderde wielrenners.
De werkwijze van Wieler Training Experience Nederland kenmerkt zich door persoonlijke en intensieve begeleiding, met de praktische inzichten en technieken.

Partners 16 juli 2015

WVCM

Website: wvcm.nl
Email: info@wvcm.nl
Telefoon: 06-53643972
WVCM is aangesloten bij:
NTFU
Eifel fiets 5 daagse Drie landen tour 4merentocht 4merentocht

Blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief:

WVCM op Social Media