Begeleiding & verzorging

Het is een evenement voor de sportieve, en uitdaging zoekende,  wielersporter. De etappes worden niet in één grote groep gefietst. Een natuurlijke scheiding tussen de deelnemende wielersporters wordt al snel gemaakt en we zien elk jaar dat zich vrij snel na de start groepjes vormen van wielersporters van gelijk niveau. Vaak blijven deze groepjes gedurende de gehele tour bij elkaar en fietsen ze samen de dagelijkse etappes.

Wat de organisatie wel verwacht van de deelnemers is dat ze goed voorbereid en getraind zijn.  Daarmee bedoelen we dat ze in staat zijn om deze afstand en hoogteverschillen in 6 dagen te kunnen volbrengen en dagelijks voor 17.30 in de aankomstplaats gearriveerd zijn.

Gedurende de dagelijkse etappes zijn er onderweg 2 verzorgingsplaatsen. Hier kunt u een broodje ham/kaas, isotone drank, energiereepjes,  fruit, zoetigheid e.d. van ons  verwachten  .

De organisatie zorgt voor het vervoer van de bagage van de deelnemers van hotel naar hotel en zorgt ervoor dat bij aankomst in het hotel de kamersleutels klaar liggen.

 

De dagelijkse routes worden aangeleverd via een gps track en een beknopte routebeschrijving.

Wanneer u niet in het bezit bent van een GPS apparaat kunt u deze voor dit evenement bij ons huren. Bij de huurprijs is het volgende inbegrepen:

  • Laden van de routes;
  • Uitleg hoe te gebruiken;
  • Huur & gebruik Mio 200 met geüpdatet kaarten.

 

Kortom: u voelt zich als een echte wielrenner die de een meerdaags wielersportevenement rijdt!

Sportmassage:

In de voorgaande jaren is er met onze andere evenementen een sportmasseur mee geweest. Dit was een overweldigend succes! Daarom is er ook tijdens de Giro di Stelvio een sportmasseur aanwezig om dagelijks, indien gewenst, uw spieren te laten masseren na de  inspanningen van die dag. Dit ter voorkoming van blessures, een sneller herstel en het soepel houden van je spieren.

Het maximaal aantal massages per avond bedraag 12. Opgave kan vooraf via de organisatie, maar kan ook dagelijks worden geregeld.

Een sportmassage duurt ongeveer 25 minuten. Sportmassages zijn niet inbegrepen bij de prijs en zijn voor eigen rekening!

Begeleiding & verzorging 25 juli 2015

WVCM

Website: wvcm.nl
Email: info@wvcm.nl
Telefoon: 06-53643972
WVCM is aangesloten bij:
NTFU
Eifel fiets 5 daagse Drie landen tour 4merentocht 4merentocht

Blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief:

WVCM op Social Media