Ontmoet het Team

U beklimt de Stelvio, wij verzorgen alles er omheen!

Giro di Stelvio, evenement van Wielervereniging Cycling Mates

01

Over ons

Wielervereniging Cycling Mates (WVCM) is een dynamische wielervereniging met als doel sportiviteit en fietsen te combineren met plezier; cultuur en ontspanning, doormiddel van fietstochten, fietstrainingen en (bedrijfs)evenementen.

02

Onze missie
Om leden met elkaar in contact te brengen om samen te trainen  en tochten te fietsen. Wat weer uitmond in energie en versterken van de conditie, door het kunnen realiseren van ambities.

03

Ons doel
De vereniging is opgericht door Roelof de Jonge, Herman Etten, Bart Diephuis en Martijn Ruitenberg. Allen hebben lange ervaring in de wielersport. Ze willen, naast hun specifieke ervaringen, de fietstechniek en opbouw delen met de sportieve fietser.

04

Ons programma
Daarnaast organiseren ze al jaren, met veel succes, tal van meerdaagse evenementen in binnen en buitenland zoals o.a. voorheen, “Petit Tour de France”.

05

Aangesloten bij de NTFU
WVCM is aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie) en is ontstaan uit de wens om (buitenlandse) fietstochten te organiseren.

06

Binnen- en buitenland
Behalve deze buitenlandse fietstochten willen we ook ons eigen land niet vergeten en zowel Nederlandse als buitenlandse toerfietsers te interesseren om de mooiste plekjes van Nederland te aanschouwen.

Wielervereniging Cycling Mates is een dynamische wielervereniging

 met als doel sportiviteit en fietsen te combineren met plezier; cultuur en ontspanning, doormiddel van fietstochten, fietstrainingen en (bedrijfs)evenementen.

hermanHerman Etten – Evenementen cöordinator

Bij Wielervereniging Cycling Mates ben ik de evenementen coördinator. Samen met de overige bestuursleden, organiseer ik de een- en meerdaagse fiets evenementen welke worden georganiseerd door WVCM.  Mijn specialiteit is het in kaart brengen van de routes voor de meerdaagse evenementen in binnen en buitenland. Voor de Nederlandse Toer Fiets Unie ben ik consulent veiligheid en consulent grote evenementen.
Als race instructeur niveau 3 verzorg ik o.a. wielertrainingen voor  de NTFU.

Uit het verleden:
Ik heb 12 jaar in het districtsbestuur gezeten van district Utrecht van de NTFU (tot 2009). Ruim 8  jaar als bestuurslid in de commissie Tochten & Kwaliteit actief geweest (tot 2012). In 2010 heb ik mijn diploma gehaald wielertrainer niveau 3 (NOC/NSF norm).

Roelroelofof de Jonge – Penningmeester

Bij Wielervereniging Cycling Mates beheer ik de financiën en hou me, samen met de overige bestuursleden, bezig met het organiseren van de een- en meerdaagse fiets evenementen welke worden georganiseerd door WVCM.  Voor de Nederlandse Toer Fiets Unie ben ik consulent veiligheid en regio afgevaardigde Regio 3.
Als race instructeur niveau 3 verzorg ik o.a. wielertrainingen voor  de NTFU.

Uit het verleden:
Ik heb 13 jaar in het districtsbestuur gezeten van district Noord van de NTFU (tot 2012). Daarnaast ben ik ruim 8  jaar als bestuurslid in de commissie Tochten & Kwaliteit actief geweest (tot 2012). In 2007 heb ik mijn diploma gehaald wielertrainer niveau 3 (NOC/NSF norm).

 

 

Ontmoet het Team 6 januari 2015

WVCM

Website: wvcm.nl
Email: info@wvcm.nl
Telefoon: 06-53643972
WVCM is aangesloten bij:
NTFU
Eifel fiets 5 daagse Drie landen tour 4merentocht 4merentocht

Blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief:

WVCM op Social Media